fbpx Skip to main content

BARBER ПАКЕТ

Брадата. Къса, дълга, стилизирана или небрежна, тя е израз на индивидуален стил и лични предпочитания. Оформянето на брада често отнема много време и не малко усилия. LAVEDY laser studio отправя покана към мъжете чрез специално разработения Barber пакет, за да сложим край на възпаленията и порязванията и да облекчим ежедневната рутина.

Barber пакетът включва 1 процедура лазерна епилация с Elite iQ на зони: скули, врат и шия. Само 10 минути месечно е времето, което отделяте за резултат, който ще видите още след първото посещение. 10 – 12 процедури са необходими за оптимална визия.

Най-честия въпрос

“Мога ли да продължа да ходя на бръснар?” Разбира се! Целта на този Barber пакет е зоните скули, врат и шия да бъдат без раздразнения и изглеждащи безупречно през цялото време, а не само 1-2 дни след фризьор/барбър.

Съвет от лекарите на LAVEDY:

Посетете бръснар 1-2 дни преди лазерната епилация, за да оформи линията на брадата и формата на косата над врата – по този начин лесно ще бъдат обработени зоните около брадата и косата с лазера. Избягвайте нанасянето на козметични продукти- лосион, масло или друго, върху зоните, които ще се третират.

Обадете ни се за безплатна консултация без притеснение и без ангажименти.
Консултацията е индивидуалната сесия, по време на която ще отговорим на Вашите въпроси, ще обърнем специално внимание на Вашата кожа и желания и ще предложим оптимален и изцяло съобразен с Вас план за действие.

Преди лазерна епилация

В LAVEDY laser studio

Избръснете зоната

Избръснете зоната 24 часа преди процедурата. За възможно най-ефективно премахване на нежеланото окосмяване, не ползвайте методи на епилация чрез отскубване – например кола маска, епилатор или пинсета.

Не излагайте зоната на слънце

Не излагайте зоната на директна слънчева светлина (вкл. солариум)  поне седмица преди и след лазерната епилация. За оптимални резултати е препоръчително да пазите кожата 3 седмици преди процедура. Съветът на лекарите на LAVEDY laser studio e винаги да използвате слънцезащита.

С внимание към лекарствата

Лазерна епилация не трябва да се прилага след прием на антибиотици и фоточувствителни лекарства. Лекарите в LAVEDY laser studio задължително ще Ви попитат дали приемате медикаменти и ще ви консултират спрямо вашето индивидуално състояние.

С внимание към козметиката

Почистете зоната от грим, лосиони или масла с или без златни частици. Не нанасяйте парфюми, сухи дезодоранти  или други козметични продукти върху кожата, която ще третираме. Ако не сте имали възможност да сторите това, Вашият лекарят ще Ви предложи да почисти зоната на място.

Какво да очаквам

Цени

Barber пакет

Скули + врат + шия

100 лв.

Barber пакет

Скули + врат + шия

100 лв.

Barber пакет

Скули + врат + шия

100 лв.

Избрани зони

Лазерна епилация

Бикини

Подмишници

Лице

Крака

Мъже

Други услуги

запазете час