Skip to main content

УСЛУГИ

Радвайте се на дълготрайни резултати още след първата процедура в LAVEDY laser studio.

Бикини

Оформете интим и бикини зоната според Вашето желание с лазерна епилация. Отнема само няколко минути, а резултатите са дълготрайни и видими след първата процедура.

Подмишници

Спестете ежедневното бръснене, възпаления и неприятни усещания. Сега, лазерната епилация на подмишници е успешна и достъпна процедура в LAVEDY laser studio.

Лице

Нямаме клиент, който да не е споделил съжалението си, че не се е възползвал по-рано от лазерна епилация на лицето си, за да премахне нежеланото окосмяване.

Крака

Подбедрици, бедра, цели крака – лазерната епилация може да се планира изцяло съобразно Вашето време, желания и възможности. В LAVEDY laser studio заплащате само процедурите, които сте извършили.

Ръце

Лазерна епилация на ръце е най-доброто решение за спестяване на време. Оставете епилатора и врастналите косми при обезкосмяване на ръцете си. Подарете си време и мека кожа.

Мъже

Рамене, гръб, гърди, корем, слип са сред най-предпочитаните зони за лазерна епилация сред мъжете, далеч не само! Лекарите на LAVEDY laser studio са на разположение за индивидуална консултация.

Barber пакет

Лазерна епилация на скули, шия, врат – предпочитана от мъже, които искат да подходят дългосрочно към проблеми свързани с ежедневното оформяне на брадата и нежеланите косми.

Транссексуални

Лазерната епилация е оптимално ефективен избор и част от дългия път на трансформацията на много транссексуални по целия свят. В LAVEDY laser studio можете да разчитате на професионална консултация от лекари специалисти.

Онихомикоза

Гъбичките по ноктите са доста упорити, но лазерната терапия е сред най-ефективните методи за лечение. Процедурите се извършват единствено в LAVEDY laser studio София.

Плащате само процедура за процедура

Без повече предварително платени и неизползвани пакети, договори и условия

В LAVEDY laser studio заплащате само извършените при Вашето посещение процедури.