fbpx Skip to main content

БИКИНИ

Лазерна епилация на зона интим е сред най-предпочитаните решения за нежеланото окосмяване, не само защото е изключително ефективна, но и защото елиминира неудобствата като врастнали косъмчета, пигментация, кожни раздразнения и други.

В LAVEDY laser studio подхождаме индивидуално към Вашите желания и се съобразяваме с Вашия „бикини стил“. Можете да разчитате, че Вашият лекар ще се съобрази изцяло с желанията Ви и ще осигури комфорт и дискретност по време на процедурата. Популярни вариации могат да бъдат:

Външни бикини

Включва зоната извън линията на бельото. Покрива до 3 см извън линията на бельото и 1-2 см навътре от линията на бельото, за да гарантира, че дори банският или бельото Ви да се разместят, ще се чувствате комфортно.

Интим

Третираната зона включва – изцяло премахване на окосмяването на бикини зоната, частта извън линията на бельото и перианална област.

Дали ще изберете зона интим или зона външни бикини за лазерна епилация, изобрът винаги ще е правилен, щом се доверите на професионалистите.

  • какво е усещането: слабо боцкане
  • време за една процедура: 15 мин.
  • необходим брой процедури: 6-8 посещения
  • период между процедурите: около 4-5 седмици
Обадете ни се за безплатна консултация без притеснение и без ангажименти.
Консултацията е индивидуалната сесия, по време на която ще отговорим на Вашите въпроси, ще обърнем специално внимание на Вашата кожа и желания и ще предложим оптимален и изцяло съобразен с Вас план за действие

Преди лазерна епилация

В LAVEDY laser studio

Избръснете зоната

Избръснете зоната 24 часа преди процедурата. За възможно най-ефективно премахване на нежеланото окосмяване, не ползвайте методи на епилация чрез отскубване – например кола маска, епилатор или пинсета.

Не излагайте зоната на слънце

Не излагайте зоната на директна слънчева светлина (вкл. солариум)  поне седмица преди и след лазерната епилация. За оптимални резултати е препоръчително да пазите кожата 3 седмици преди процедура. Съветът на лекарите на LAVEDY laser studio e винаги да използвате слънцезащита.

С внимание към лекарствата

Лазерна епилация не трябва да се прилага след прием на антибиотици и фоточувствителни лекарства. Лекарите в LAVEDY laser studio задължително ще Ви попитат дали приемате медикаменти и ще ви консултират спрямо вашето индивидуално състояние.

С внимание към козметиката

Почистете зоната от грим, лосиони или масла с или без златни частици. Не нанасяйте парфюми, сухи дезодоранти  или други козметични продукти върху кожата, която ще третираме. Ако не сте имали възможност да сторите това, Вашият лекарят ще Ви предложи да почисти зоната на място.

Какво да очаквам

Цени

Жени

Външни бикини

55 лв.

Интим

110 лв.

Седалище

80 лв.

Комбинирай и спести

Интим + подмишници (преди: 145 лв.)

115 лв.

Интим + подмишници + подбедрици + 1/2 ръце (преди: 385 лв.)

330 лв.

Интим + подмишници + цели крака (преди: 465 лв.)

390 лв.

Жени

Външни бикини

50 лв.

Интим

100 лв.

Перианална област

30 лв.

Седалище

85 лв.

Месечни промоции

Интим + перианална област (преди: 130 лв.)

85 лв.

Интим + перианална област + подмишници (преди: 160 лв.)

105 лв.

Външни бикини + цели крака (преди: 410 лв.)

269 лв.

Жени

Външни бикини

50 лв.

Интим

100 лв.

Перианална област

30 лв.

Седалище

85 лв.

Месечни промоции

Интим + перианална област (преди: 130 лв.)

85 лв.

Интим + перианална област + подмишници (преди: 160 лв.)

105 лв.

Външни бикини + цели крака (преди: 410 лв.)

269 лв.

Избрани зони

Лазерна епилация

Бикини

Подмишници

Лице

Крака

Мъже

Други услуги

запазете час