fbpx Skip to main content

ЗА LAVEDY

LAVEDY laser studio надгражда стандартите за професионализъм, качество и обслужване в сферата на лазерната епилация. 

Като клиентски центриран бранд, в нашия фокус стои клиентът – неговата сигурност, спокойствие, приятно изживяване, удовлетвореност, доверие, свободен избор и индивидуалност.

Четирите обещания на LAVEDY

Те са в ДНК-то на бранда и оформят нашите фундаментални принципи на взаимодействие и отношение към хората и бизнеса.

Ние сме честни, открити и етични

Комуникираме достъпно и даваме само обещанията, които можем да изпълним.

01

Ние сме зона на приемане

С уважение към личността, изборите и различията.

02

Ние сме квалифицирани

Отнасяме се сериозно, професионално и индивидуално към Вашия конкретен казус.

03

Осигуряваме комфорт

Ние сме отдадени на осигуряването на комфорт – както физически, така и емоционално.

04

Лекарски екип

С ДОПЪЛНИТЕЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ

В LAVEDY laser studio Ви обслужват лекари с допълнителна специализирана квалификация в съответствие на  стандартите за качество и обслужване на LAVEDY.

Защо това е важно?

За да осигури ефективна и безопасна процедура, лекарят преценя състоянието на Вашата кожа, като обръща специално внимание на пигментацията, евентуалните бенки или образувания в третираната зона, определя Вашия фототип и спецификите на окосмяването в зоната.

Компетентният анализ на тази информация и допълнителната специализирана квалификация на нашите лекари са от определящо значение за прецизно настройване на високо-технологичната медицинска апаратура, с която ние, в LAVEDY laser studio, работим.

Вярваме, че компетенциите на нашите лекари-специалисти допринасят за Вашето спокойствието и комфорта в LAVEDY laser studio.

Лазерни системи Elite iQ и Polylase AL

ТЕХНИЧЕСКИ ИЗПРАВНА ЛАЗЕРНА АПАРАТУРА

Усъвършенствана технология от последно поколение – лазерни системи Elite iQ и Polylase AL, съчетаващи най-доброто от подходите в лазерната епилация: ALEXANDRITE 755 nm  + Nd:YAG 1064 nm

Само някои от предимствата на Elite iQ и Polylse AL са:

  • Ефективно третира както добре изразени косми, така и фините косъмчета
  • При всеки фототип кожа дава оптимални резултати
  • Безболезнена лазерна епилация: елиминира неприятните усещания по време на процедурата чрез модерна Cryo система за охлаждане
  • Безконтактна процедура – лазерът не докосва третираните зони, за да Ви увери в безкомпромисната хигиена

Но за нас е важно не само да работим с апаратура от последно поколение, но и винаги да я поддържаме технически изправна.

Вярваме, че с желанието ни да гарантираме оптимални резултати и консистентно качество, ние се грижим за Вашето спокойствие и комфорт в LAVEDY laser studio.

Какво споделят клиентите за LAVEDY:

Цвета Бобеваспециалист поддръжка

Страхотно обслужване! Много приятна и предразполагаща атмосфера, екипът е усмихнат, всички са много мили, дават подробна информация. Чувствах се в сигурни ръце и нямах притеснения.

Васил Московсофтуерен инженер

Много съм доволен от обслужването и професионализма в студиото. Изключително подробно отговориха на всичките ми въпроси, техниката, с която се работи е от най-високо ниво и много внимателно беше обработена зоната. Мога само да препоръчам.

Кристин Кирилчеваюрист

Много професионално обслужване, възхитена съм! Посещавала съм и други студия, след които мислех, че лазерът не е за мен, поради липса на ефект и кожни проблеми. След посещението си на Lavedy, нищо от тези неща не е факт, прекрасни са! ❤️

Йоана Марковскасофтуерен инженер

Прекрасно, уютно и модерно местенце. Персоналът беше много любезен и спокоен, обясняват с големи детайли за процедурите, подготовката преди това и резултатите.

Мартин Карналовархитект

Страхотно място,
красиво и приветливо студио с готин екип.
Обясняват изчерпателно и грам не е страшно 😀

Nina Stoychevabusiness intelligence specialist

I am thrilled with both the remarkable results and exceptional customer service! The staff's friendliness and their explanations of every aspect of the procedure were impressive. The noticeable reduction in body hair growth after just the first session exceeded my expectations. Highly satisfied!

Кристина И.архитект

Посетих Lavedy за поддържаща процедура "цели крака" и останах много приятно изненадана и доволна. Процедурата е значително по-бърза, предвид последното поколение лазер, с който работят. Препоръчвам! Локацията е супер - център, в близост до транспорт. А отношението е безкрайно коректно, приятелско и позитивно!

Велина Карналовасофтуерен инженер

Страхотно място! Отношението на екипа беше много внимателно и професионално. Отговориха на всичките ми въпроси подробно. Бих го препоръчала на всеки.

Стела Мантаревабранд специалист

Много професионално и човешко отношение . Всичко нужно ми бе ясно обяснено, отговориха на всичките ми въпроси. Разполагат с апаратура от последно поколение, но най- важното е, че могат да работят с нея. Само лекари извършват епилацията, което за всеки разумен човек е от голямо значение.

запазете час