fbpx Skip to main content

1. За кои зони е подходяща лазерната епилация?

 • Краткият отговор е, че всички зони биха били подходящи за лазерна епилация, включително лице и интимни части. 
 • По време на лична консултация, лекар-специалист ще Ви обясни какви са възможностите индивидуално за Вас и какви резултати можете да очаквате за конкретната зона, която Ви интересува. 
 • Знаем, че някои теми могат да бъдат по- деликатни от други. Уверяваме Ви, че всеки разговор, проведен между Вас и Вашия лекар е напълно конфиденциален и ще бъде с разбиране и внимание към Вас.
 • LAVEDY  е зона на приемане. Уважението към индивида и толерантността към личните избори са част от нашата същност и концепция.

2. Как протича лазерната епилация в LAVEDY laser studio?

 • Вашето първо посещение в LAVEDY започва с напълно безплатна  индивидуална консултация с лекар – специалист. Ние комуникираме достъпно и даваме само обещания, които можем да спазим. След тази напълно безплатна и неангажираща за Вас консултация, Вие ще можете да вземете информирано решение относно лазерната епилация в LAVEDY laser studio. 
 • LAVEDY е зона на комфорт. Стремим се лазерната епилация в LAVEDY laser studio да не е просто процедура, а част от персонализирано wellness изживяване.  Ще се погрижим да създадем Вашия комфорт с непоклатими стандарти за качество и професионализъм, уютна обстановка и винаги добро отношение.

3. Какво е усещането по време на процедурата лазерна епилация?

 • В LAVEDY laser studio работим с Elite iQ ™, която е лазерна система от най- ново поколение на водещия американски производител Cynosure. Перфектните технически настройки и поддръжка на машината, бързината на работа и усъвършенстваната система за охлаждане свеждат евентуалните неприятни усещания до минимум. 
 • Повечето хора определят процедурата като безболезнена и описват усещането като леко побоцване или пощипване. 

4. Какво да очаквам след процедурата?

 • Веднага след процедурата в LAVEDY laser studio ще можете да продължите своя ден. Няма да усещате дискомфорт, дори ще положим усилия да сте зареден/а с положителни емоции. 
 • До 14 дни след първата, и след всяка следваща процедура, ще забележите, че косъмчетата са започнали или са изцяло опадали. Това е добрият сигнал, че все по-голяма част от космените луковици са умъртвени или атрофирали и не могат да задържат и възпроизведат косъм. Този процес може да бъде сбъркан с растеж, но абсолютно не е. 
 • Напомняме Ви да използвате слънцезащитен крем редовно и в следващите поне 5 дни да не подлагате зоната на ексфолиация, директна слънчева светлина или обезкосмяване. 
 • Специалистите на LAVEDY laser studio са на Ваше разположение за въпроси или допълнителна консултация.

5. Скъпа ли е лазерната епилация?

Популярното мнение е, че лазерната епилация е скъпа процедура. Разбира се, всяко студио има своите цени, които зависят от редица важни за резултата и цената фактори – инвестиция и възможности на апаратурата, поддръжка, персонал и други. Истината е, че в дългосрочен план, лазерната епилация e  една от най- изгодните процедури за обезкосмяване. 

Пазарът е пренаситен от специални предложения, сезонни промоции и пакетни оферти, но ако се замислим, това, което в крайна сметка определя стойността на лазерната епилация за Вас е нейната ефективност и безопасност без неприятни емоции. 

Съветът на специалистите от LAVEDY laser studio е да се запознаете с различните предложения, да задавате въпроси, които ще Ви насочат към информирано решение и реалистични очаквания. Така, лазерната епилация би била една наистина добра и изгодна инвестиция.

6. Безопасна ли е лазерната епилация?

Лазерната епилация е напълно безопасна и безрискова процедура, когато се извършва от отговорен специалист. 

В LAVEDY laser studio работят само лекари с допълнителна специализирана квалификация, изправността на апаратурата е под постоянен контрол, а избора на параметри e строго индивидуално спрямо кожата и спецификата на зоната. Така полагаме грижа и  осигуряваме спокойствие за здравето на всеки наш клиент. 

Лекарите в LAVEDY laser studio не биха извършили лазерна епилация при установени медицински причини или състояния, при които процедурата би имала минимален или евентуален риск, или към момента няма достатъчно изследвания за надеждност и безопасност. Това може да бъдат състояния като бременност, кърмене, специфични кожни състояния, прием на определени лекарства или друго според професионалната преценка на специалиста.

7. Има ли състояния, при които не се препоръчва лазерна епилация?

Краткият отговор е ДА. Те са малко и са ясно установени като правило и включват:

 • бременност;
 • кърмене;
 • някои специфични кожни състояния – витилиго, дерматити, екземи;
 • флебит
 • неврологични заболявания
 • епилепсия

Лекарите в LAVEDY laser studio не биха извършили лазерна епилация при установени медицински причини или състояния, при които процедурата би имала минимален или евентуален риск, или към момента няма достатъчно изследвания за надеждност и безопасност.

8. С какво процедурата в LAVEDY laser studio се отличава от останалите сходни процедури?

Професионална квалификация

В LAVEDY laser studio Ви обслужват лекари с допълнителна специализирана квалификация със съответствие на стандартите за качество и обслужване на LAVEDY.

Технически изправна лазерна система от последно поколение

За нас е важно не само да работим с апратура от последно поколение, но и  винаги да я поддържаме технически изправна. Така гарантираме оптимални резултати и консистентно качество.

Стандарати на работа и обслужване

LAVEDY laser studio гарантира качеството на работа и обслужване със задаване на ясни, измерими стандарти и контрол при постоянно усъвършенстване. Като клиентски центриран бранд, ние приемаме градивно обратната връзка и се стремим да бъдем по-добри за нашите клиенти, партньори и служители.

запазете час