fbpx Skip to main content

ТРАНССЕКСУАЛНИ

Лазерната епилация е утвърден метод за премахване на нежеланото окосмяване на хора с всякаква полова идентичност и е най-често препоръчваният и предпочитан метод от трансджендър хората по пътя на тяхната трансформация за утвърждаване на пола.

LAVEDY laser studio е зона на приемане и комфорт и уважението и толерантността са втъкани в нашата същност. Ние имаме професионален опит и подхождаме индивидуално към всеки наш клиент в услуга на неговите избори. Често, при транссексуалните жени окосмяването по лицето е предизвикателство с усложнения заради традиционните методи за премахване като бръснене, депилация или кола маска. За разлика от лазерната епилация, те не решават проблема дългосрочно и резултатите най-често не са удовлетворяващи.

Лазерната епилация в LAVEDY laser studio съчетава най-доброто от подходите в лазерната епилация, Александритен лазер + Nd:YAG. Индивидуалният подход, професионалният опит и медицинска квалификация на екипа ни дава увереността да обещаем дългосрочно решение и оптимални резултати при процедури подкрепящи трансформацията за утвърждаване на пола.

10-12 процедури за зони по лицето и 8-10 процедури за зони по тялото, най- често са нужни, за да се редуцира голяма част от окосмяването. Коректно е да подчертаем, че всеки организъм е различен и един от факторите, оказващи влияние на окосмяването може да бъде хормоналната терапия.

Екипът на LAVEDY laser studio са насреща за индивидуална безплатна консултация без притеснение и без ангажименти.
Консултацията е индивидуалната сесия, по време на която ще отговорим на Вашите въпроси, ще обърнем специално внимание на Вашата кожа и желания и ще предложим оптимален и изцяло съобразен с Вас план за действие. 

Какво да очаквам

Преди лазерна епилация

В LAVEDY laser studio

Избръснете зоната

Избръснете зоната 24 часа преди процедурата. За възможно най-ефективно премахване на нежеланото окосмяване, не ползвайте методи на епилация чрез отскубване – например кола маска, епилатор или пинсета.

Не излагайте зоната на слънце

Не излагайте зоната на директна слънчева светлина (вкл. солариум)  поне седмица преди и след лазерната епилация. За оптимални резултати е препоръчително да пазите кожата 3 седмици преди процедура. Съветът на лекарите на LAVEDY laser studio e винаги да използвате слънцезащита.

С внимание към лекарствата

Лазерна епилация не трябва да се прилага след прием на антибиотици и фоточувствителни лекарства. Лекарите в LAVEDY laser studio задължително ще Ви попитат дали приемате медикаменти и ще ви консултират спрямо вашето индивидуално състояние.

С внимание към козметиката

Почистете зоната от грим, лосиони или масла с или без златни частици. Не нанасяйте парфюми, сухи дезодоранти  или други козметични продукти върху кожата, която ще третираме. Ако не сте имали възможност да сторите това, Вашият лекарят ще Ви предложи да почисти зоната на място.

Свържете се с нас за индивидуална ценова оферта

Избрани зони

Лазерна епилация

Бикини

Подмишници

Лице

Крака

Мъже

Други услуги

запазете час